Vi söker ambassadörer!

Vattenfabriken är ett snabbväxande företag som på bara några år har slagit marknaden med storm och gjort sig ett namn som världens bästa smaksatta vatten! Som en del av vår expansion letar vi efter ambassadörer som vill vara med och bygga ett av Sveriges starkaste varumärke. Vi söker dig som är mellan 19-25 år. Att du är engagerad och sprider härlig energi omkring dig, ser vi som ett måste.

Som studentambassadör brinner du för Vattenfabriken! Du kommer bli en del av vår snabbt växande familj och en vattennörd – precis som oss!

Som en av våra Vattennördar får du en flexibel tjänst med mycket frihet. Du kommer få vara med och forma ditt eget uppdrag och sätta ett schema som passar just dig.  Tjänsten ger dig även ökade möjligheter till vidaretjänst hos Vattenfabriken. Tjänsten går ut på att genomföra butiksbesök, medverka på evenemang och vara en aktiv representant för företaget via sociala medier. Du kommer att jobba självständigt eller i ett team med andra engagerade Vattennördar för att sprida vårt budskap och varumärke. 

Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

Låter detta intressant? 

Skicka en intresseanmälan till

dennis@vattenfabriken.org (skriv staden du bor i) så berättar jag mer.